De PickUp Points zijn vrijwilligers, die de klanten graag willen helpen om zo goedkoop mogelijk Yonex producten aan te schaffen. De CHESPbadmintonwebshop regelt de contact gegevens met de CHESPafgiftepunten waarna een afspraak gemaakt kan worden. Samen met het PickUp Point moet het mogelijk zijn de bestelling zo snel mogelijk op te halen.

Lees de frequentie van levering en afhaalmogelijkheden in de kaart: KLIK HIER


Uit veiligheidsoverwering kan bij de PickUp Points niet betaald worden

We houden erg van klanten, die bij ons terugkomen. Daarom krijgt de klant per uitgegeven* Euro een loyaliteitspunt van € 0,05. Op het moment dat de loyaliteitspunten een waarde hebben bereikt van € 15,00 is dit vrij te besteden in de webshop. 

 De loyaliteitspunten zijn alleen beschikbaar als er een account is aangemaakt. Dat betekent dat ze alleen door dat account te besteden zijn.

 

* Omdat de shuttles van Yonex erg scherp geprijsd zijn is het niet mogelijk hierop loyaliteitspunten weg te geven. 

Via uw account

Als er eenmaal een account aangemaakt is komt, na een bestelling, de factuur in uw account te staan. Ook het bezorgadres en factuuradres komt in uw account te staan. Deze kunnen per bestelling aangepast worden.

Jazeker

De produchten in de CHESPbadmintontoutlet zijn nieuwe producten. Ze staan in de outlet omdat er nog maar enkele maten beschikbaar zijn of omdat er een nieuwe collectie is uitgebracht. 

Geachte bezoeker,

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig voor het correct functioneren van onze website.

Ik begrijp het
© 2021 CHESP. All Rights Reserved. Designed By Web Improved